WebExplorateur: Een internationale aanwezigheid ...

Gepost in Activiteit

Sinds haar oprichting, WebExplorateur wilde direct haar activiteiten buiten de grenzen van Frankrijk. Zo WebExplorateur, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Marseille en verkoopkantoor in Parijs, zet dochterondernemingen in Duitsland (Frankfurt), Nederland (Amsterdam) en het Verenigd Koninkrijk (Londen), en plannen om de ontwikkeling voort te zetten Internationaal op zich te vestigen in een groot aantal landen in de komende maanden.
 
     Het is ook vermeldenswaard dat WebExplorateur heeft meer dan 70 punten van aanwezigheid in meer dan 30 landen over de hele wereld om haar klanten te voorzien van accurate en wees naar de bestemmingen meest bekende maatregelen.
 
     WebExplorateur: Innovatieve diensten ...
 
     WebExplorateur heeft nu een pakket van diensten gegroepeerd in twee families:
 
     - De Callme diensten
 
     de eerste kwaliteit van de dienstverlening meten van telefonische communicatie. De belangrijkste bedrijven in de sector zijn dagelijks beroep op de expertise en aanwijzingen die door WebExplorateur paar maanden heeft haar netwerk uitgebreid onderzoek op bijna 32 landen.
     Naast deze internationale anker WebExplorateur niet heeft nagelaten de nationale netwerken, omdat de evaluatie van de kwaliteit van de dienstverlening operators is nu beschikbaar bij de 10 grootste Duitse steden, Engels, Frans en van de 5 grootste steden in Nederland.
     Zo kunnen alle exploitanten profiteren van een benchmark vastgesteld op indicatoren zoals de snelheid van de efficiëntie, het percentage zittenblijvers, tijd om de echo te haken ....
 
     - Diensten e-QMET
 
     e-QMET is het analyse-systeem dat gebruikers in staat stelt, access providers en elke speler met een netto "web storefront" om te profiteren van tastbare elementen van kwaliteitsbeheersing: de toegang snelheid naar een site, de weergavekwaliteit van een homepage, betrouwbaarheid van het netwerk, de verhouding van de storing bij een operatie, zoals online winkelen of e-mail verzenden, het uitvoeren van een transactie zoals online registratie voor een nieuwsbrief, het saldo van een website met de analyse van elementen zoals logo's, foto's, tekeningen, ..