WebExplorateur referentie voor telecom

Gepost in Activiteit

Opgericht in december 2008 door Yvan en Olivier RIBARD, WebExplorateur SA is de eerste instantie om de kwaliteit van internet en telecommunicatie meten.
Door middel van een krachtige aandeelhouders, WebExplorateur biedt spelers telecom en internet wereld een portfolio van diensten, indices en de benchmark ontwikkeld om de kwaliteit van hun diensten te controleren.
WebExplorateur: een agentschap ten dienste van de wereld Telecom en Internet ...
Met meer dan 30 medewerkers aan het eind van 2011, WebExplorateur richt zich zowel telecom operators, de Internet Service Providers (ISP's), maar ook websites (nieuwssites, commerciƫle sites, portaalsites, ...) , Web-agentschappen, de SSII ...
Vandaag WebExplorateur van deze cliƫnten als prestigieuze referenties A Telecom, Colt Telecom, AXS Telecom, GTS Omnicom, SIRIS, West Telecom, Marketo.com ...
WebExplorateur: Gepersonaliseerde vooral informatie ...
Zorg voor meting diensten via kwaliteitsindicatoren getest, berekend naar 42 landen met meer dan 70 punten van aanwezigheid, dat is het doel dat WebExplorateur bindt aan klanten dagelijks dienen.
Bieden de beste informatie zelfstandig uit het oogpunt van de gebruiker of de gebruiker telecom, dat is de roeping van WebExplorateur in Frankrijk maar ook in Europa.