Grondwet indices

Gepost in Methoden IP PRO

Indices WebExplorateur bieden een uitgebreid overzicht van de markt in een bepaalde periode en de evolutie ervan in de tijd. Ze zijn gemaakt van aantekeningen gemaakt over bepaalde maatregelen van de kwaliteit van e-Qconnect, waardoor een holistische, volledig en objectief beeld van de kwaliteit van de dienstverlening zoals die door de gebruikers.
 
     Notes opgenomen in compileren van de volgende indicatoren:
 
      A Het percentage mislukkingen voor de telefoonaansluiting: Aantal fouten in de telefoonverbinding over een periode x 100 / Aantal gesprekken over dezelfde periode.
     Het percentage mislukkingen bij de onderhandelingen: Aantal fouten in de onderhandelingen modem over een periode x 100 / Aantal gesprekken oorspronkelijk over dezelfde periode afgegeven.
     Het falen onderhandelde tarieven authenticatie: Aantal fouten authenticatie over een periode x 100 / Aantal gesprekken oorspronkelijk over dezelfde periode afgegeven.
     Failure rate op basis van "fouten" in de toegang fase.
 
     Deze vier soorten fouten aangetroffen, afleiden we een totale uitval van de toegang fase (A).
 
      B De tijd van vestiging van de modem: De tijd tussen het einde van kiezen en het einde van de onderhandelingen (modem aansluiting)
     Tijd van de handel: De tijd tussen het einde van de modem / telefoon en het einde van de authenticatie-verbinding.
 
      C De werkelijke verbindingssnelheid: Rapport Page size / download tijd (snelheid).
 
      D Het percentage mislukkingen op toelatingstoetsen: Percentage succesvolle toegang tot de verschillende URL's van de tests zijn geslaagd voor de fase van de verbinding en authenticatie testen.
 
     Bij het samenstellen van de index, beschouwen we 50% de toegang fase (A + B) (= tijd en uitval) en 50% de criteria voor toegang prestaties (C + D) (= snelheid en toegankelijkheid van URL's).
 
     Maar we verschillende gewichten toewijzen aan verschillende noten rekening te houden met het relatieve belang van verschillende criteria die bij de algemene gebruiker waarneming, zodat de index uiteindelijk als volgt gedefinieerd:
     30% van de noten van de failure rate (rekening houdend met het algemene percentage mislukkingen op de toegang fase overweegt al opgetreden in de telefoonverbinding fouten, onderhandelen, onderhandelen over authenticatie en de "fouten")
     20% van de noten van de verbinding tijd (rekening houdend met even de opstelling van modemverbindingen en onderhandeling tijd)
     35% van de werkelijke snelheid van de verbinding,
     15% van de toegankelijkheid URL. Bij deze nota te berekenen, beschouwen we de notitie te mislukken op de toegangs-URL testen tarieven.
 
     Failure rate (30%)
     Toegangstijd (20%) is mislukt toegang (15%)
     Controle (35%)
   
     Voordat de verbinding (A + B) bij de verbinding (C + D)
 
     De index geeft een algemene score van 400, om de veranderingen en verschillen in prestaties te visualiseren.
 
     Meer aanwijzingen, WebExplorateur algemeen aanwezig bewegingen van de indexen van de ene tot de andere periode. Uitgedrukt in procenten, is het mogelijk de positieve of negatieve verandering in de kwaliteit van dienstverlening in een bepaalde markt visualiseren.
 
     Indices WebExplorateur vooral benadrukken prestaties verschillen ontstonden naar aanleiding van het ontstaan ​​van steden testen.